Adobe Reader

Adobe Reader softwareikon
  • Understøttede formater
    21
  • Rating
    3.2 (4 votes)
Mere info om Adobe Reader

Informationer om programmet Adobe Reader

Adobe Reader - det er et program som leser dokumenter lagret i PDF-format (Adobe Portable Document Format). I tillegg til å lese, lar programmet legge til kommentarer i dokumentet, samt å vise dokumentet, f.eks. I fullskjermmodus. Adobe Reader muliggjør ekstern visning av filer fra mange steder takket være Acrobat.com-tjenesten.

I programmet finner du også en søkemotor for ord, samt muligheten til å aktivere beskyttet modus, takket være at vi vil skjule konfidensielle data og beskytte filen mot ondsinnet kode. Adobe Reader kan enkelt håndtere bilder, regneark og tegninger som finnes i dokumentet. Arbeid med dette programmet vil bli gjort mye enklere av en leser som vil lese den valgte teksten - dette alternativet er svært nyttig i tilfelle av funksjonshemmede.

På grund af det, at programmet Adobe Reader findes i vores database, som programmet til håndtering eller konvertering af forskellige filendelser, vil du finde her et link, hvorved du vil downloade den installation version af programmet fra producentens af Adobe Reader hjemmeside. Før du henter programmet, så sørg for at du allerede har installeret appen Adobe Reader på din enhed - denne handling vil give dig mulighed for at spare diskplads.

Vi indsamler ikke på vores server filer med installatør af programmet Adobe Reader, men vi hjælper med at finde den mest pålidelige kilde, hvorfra du kan downloade appen. Ved at klikke på linket nedenfor, skal du ankomme til producentens officielle hjemmeside Adobe Reader, hvorfra du kan downloade appen.

Dagens filudvidelse
hex icon

HEX

Hexadecimal Source Format

Filer med HEX-udvidelsen er kildefiler, der bruges til at gemme forskellige data, der er gemt i hexadecimalt system . De kan omfatte indstillinger,...